leASEn tegen het allerscherpste tarief

Lease een bezorgscooter voor een vast, laag maandtarief, inclusief verzekering, onderhoud en reparaties en zelfs een vervangende bezorgscooter in geval van pech of een ongeluk. Geen risico, geen gedoe, geen onaangename verrassingen en alle support die je nodig hebt van onze vakkundige servicemonteurs. 

Bij Bezorgscooterservice garanderen we gemak, duidelijkheid en de meest betrouwbare bezorgscooters tegen een vast, laag tarief per maand.

 

Met flexibel lease zit u nergens aan vast

Als u voor een korte periode een bezorgscooter nodig heeft, dan is shortlease aantrekkelijker dan operational lease. Bij een shortleasecontract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract.

U zit dus niet vast aan een langlopend contract en ontvangt binnen no time een nette bezorgscooter voor een periode vanaf 3 maanden! Heeft u de bezorgscooter niet meer nodig? Dan kunt u bij ons het contract gewoon weer opzeggen.

Alle kosten voor uw bezorgscooter zitten inbegrepen in het maandbedrag dat u betaalt. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.


Voordelen van lease bij  Bezorgscooterservice 


Lease altijd tegen het scherpste tarief

Betrouwbaar en degelijke bezorgscooters


Flexibele leasecontracten

Pech? Binnen 24 uur een vervangende scooter

Telefonische bereikbaarheid, ook in het weekend


Direct leverbaar!Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kostenindicatie
Ik wil meer informatie

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info